Vector-Smart-Object-copy-3.png

FA | EN | AR

دکستروز مونوهیدرات پودری (گرید دارویی)

Dextrose Monohydrate Powder (Pharmaceutical Grade)

معرفی
دکستروز نام ساده‌ای است که به D-Glucose کریستالی داده شده است و از یک قند مونوساکارید و یک مولکول آب تشکیل شده است. دکستروز توسط هیدرولیز آنزیم- آنزیم نشاسته (معمولا نشاسته ذرت) تولید می‌شود. کریستال‌های دکستروز پودری، بدون رنگ، شفاف و دارای طعم ملایم و شیرین است. نسبت به ساکارز، شیرینی 65 تا 70 درصد دارد. غلظت بر اساس ماده خشک 71% است. در صنایع مختلف غذایی، دارویی استفاده می شود. چسبندگی محلول آن بسیار کمتر از گلوکز مایع است. به راحتی در آب در دمای اتاق و همچنین در الکل در حال جوش حل می‌شود. انحلال کریستال های دکستروز گرماگیر بوده و به همین دلیل در دهان احساس سردی و خنکی ایجاد می‌کند. دکستروز به شکل مونوهیدرات و بدون آب(انهیدرات) موجود است.
توضیحات
کاربرد غذایی
به عنوان شیرین کننده در محصولات پخته شده، آب نبات، آدامس، محصولات لبنی مانند برخی از بستنی‌ها و ماست‌های منجمد، شیرخشک نوزاد، غذاهای کنسرو شده، غذاهای آماده، گوشت‌های پخته شده، صنایع نوشیدنی مانند پودرهای نوشیدنی، نوشیدنی‌های انرژی زا، در آبجو کم کالری به عنوان منبع کربوهیدرات قابل تخمیر برای کاهش کالری
کاربرد در صنایع بهداشتی و مراقبت شخصی
در فرمولاسیون محصولات حمام، محصولات پاک کننده، آرایش چشم، محصولات مراقبت از پوست، آرایش و محصولات مراقبت از مو
ویژگی ها
  • شیرینی بالا
  • پودر سفید رنگ و بی بو
  • میزان املاح و خاکستر پایین
  • خلوص بالا(خلوص 99.9%)
  • D-گلوکز خالص فاقد آب کریستاله
  • فاقد هرگونه میکروارگانیسم
مزایا
  • تنظیم شیرینی محصولات غذایی و دارویی
  • افزایش سطح قند خون به دلیل جذب مستقیم
  • به علت سرعت بالای جذب دکستروز، مناسب برای محصولات انرژی زا (برای ورزشکاران)
  • با توجه به جایگزینی دکستروز انهیدروز به جای لاکتوز، می‌توان از این قند برای افراد مبتلا به بیماری تست عدم تحمل لاکتوز استفاده نمود.
  • جذب و حفظ رطوبت
  • اثر نرم کنندگی
  • تاثیر سینرژیستی بر عوامل ضدپیری در کرم‌ها(صنایع آرایشی و بهداشتی)
شرایط نگهداری
  • در محیط خشک، خنک، تمیز و در دمای اتاق نگهداری شود.
ماندگاری محصول
  • مدت زمان مصرف توصیه شده 1 سال پس از تولید می باشد.
بافت
بسته بندی

انواع بسته بندی ها:

مشخصات فنی

بیشتر در مورد کاربرد این محصول بخوانید